Bedemand og begravelse i Lyngby

Lad os varetage begravelsen i Lyngby.

Hos os er det essentielt at afholde smukke og mindeværdige begravelser.

Det hjælper Dem med i Lyngby og omegn.

Dødsfald er noget der kan ramme hårdt, og følgerne af det påvirker en selv og alle i omgangskredsen. Derfor sørger vi altid for at varetage alle de praktiske opgaver og skabe de bedste betingelser for at De/I kan gennemgå den vigtige proces det er at sørge.

Vi har fokus på omsorg, empati og tillid.

Det er vigtigt for os, at De får tid til støtte og til at få Deres ønsker og behov opfyldt.

Samtalen kan finde sted hos Dem i Lyngby

Ønsker De vores begravelseshjælp i Lyngby,  begynder forløbet med en personlig samtale. Her gennemgår vi stille og roligt forløbet, og vejleder jer i de mange vigtige beslutninger der skal tages stilling til.  Vi kommer gerne hjem til Dem, men De er også velkommen til vores lokaler i Lyngby, Jægersborgvej 1, 2800 Lyngby.

De fleste har ikke den store erfaring med begravelser, og det kan derfor være en stor hjælp at få bedemanden til at yde assistance med de fleste opgaver. Vi har mange års erfaring med bisættelser / begravelser og de mange praktiske opgaver som er forbundet hermed.

Det er typisk opgaver som at tage kontakt til kordegnen, præsten og kirkegården i Lyngby, sætte tidspunktet for højtideligheden, udsmykke kirken, samt bestilling af salmehæfter, blomster og dødsannoncer.

Holte

Kongevejen 325

2840 Holte

Telefon 4542 0788

info@uldahl-begravelse.dk

Lyngby

Jægersborgvej 1

2800 Kongens Lyngby

Telefon 4583 0788

info@uldahl-begravelse.dk

Hornbæk

Kirkevej 7

3100 Hornbæk

Telefon 4830 0043

info@uldahl-begravelse.dk